Site Logotype

Over ons

Mijn naam is Yagmur Sari en ik ben de trotse eigenaresse
van Skin S-Thetic een praktijk voor huidtherapie in Utrecht.

Kies voor Skin S-thetic in Utrecht

Persoonlijke aandacht

Jouw (hulp)vraag staat bij ons voorop. Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk.

Vergoeding zorgverzeraar

In sommige gevallen is een behandeling declareerbaar bij de verzekering. Skin S-Thetic is namelijk aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. 

Thuisverzorging

Mogelijkheid om hoogwaardige producten direct bij ons te kopen, om zo nog beter resultaat te behalen.

Even voorstellen

Na het afronden van mijn 4-jarige HBO -opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht kon ik meteen aan het werk als huidtherapeute binnen een huidtherapeutisch centrum. Nadat ik enige ervaring heb opgebouwd ben ik later elders gaan werken in een huidkliniek. In de huidkliniek werkten huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten nauw met elkaar samen. Hierdoor kreeg je een goede samensmelting van zowel het medische als de cosmetisch behandelingen. Dat heeft ertoe geleid dat ik me kon specialiseren in behandelingen die aantoonbaar een huidverbeterend en huidverjongend effect hebben.

 

Na ruime ervaring opgedaan te hebben binnen het werkveld, heb ik in mei 2019 besloten om mijn droom te realiseren. Een eigen praktijk.
Het doel is om maatwerk te kunnen leveren aan ieder individu en de beste huidtherapeutische zorg te leveren. Persoonlijke aandacht staat voorop, je krijgt bij Yagmur altijd een eerlijk antwoord.

Om kwaliteit te blijven leveren, volg ik regelmatig nascholingen, cursussen, trainingen en beroepsgerelateerde congressen. Zo blijf ik op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen binnen het beroep. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

- Yagmur Sari

Contactgegevens

Contact

: 030-7401700
: 06-40444556
: info@skins-thetic.nl

Openingstijden

Maandag 12:00 - 17:00 uur 
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur
Zondag gesloten

Locatie

Skin S-thetic

Grauwaartsingel 332

3541DA Utrecht