Site Logotype

Microneedling

Bij een Microneedling behandeling wordt de Dermapen ingezet om de huid te behandelen

Wat is Microneedling?

Bij microneedling behandeling wordt de dermapen ingezet om de huid te behandelen. De dermapen maakt gebruik van hele kleine naaldjes, die vibrerend en verticaal hele kleine kanaaltjes in de huid maakt. Deze minuscule kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ precies genoeg om de huid op een natuurlijke manier te activeren. Door deze prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces, dat diep in de huid zit, op gang gebracht. Door prikkeling in het bindweefsel komen groei -en helende factoren vrij, deze zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine. 

Kies voor Skin S-thetic in Utrecht

Persoonlijke aandacht

Jouw (hulp)vraag staat bij ons voorop. Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk.

Vergoeding zorgverzeraar

In sommige gevallen is een behandeling declareerbaar bij de verzekering. Skin S-Thetic is namelijk aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. 

Thuisverzorging

Mogelijkheid om hoogwaardige producten direct bij ons te kopen, om zo nog beter resultaat te behalen.

Wat houdt Microneedling in?

Doordat het bindweefsel diep in de huid gestimuleerd wordt, merk je dat de huid na enkele behandelingen steviger en gladder wordt. Oude cellen schilferen in de weken na de behandeling versneld af en nieuwe cellen worden sneller aangemaakt. De hoornlaag wordt door de behandeling dunner, zoals deze hoort te zijn. Teveel aan pigment, bij bijvoorbeeld bij zonschade , welke zich in de bovenste huidlagen bevinden, verdwijnt of vervaagd. Dit komt mede door de versnelde afschilfering van de hoornlaag. Serums met een hoge concentratie aan active werkstoffen worden beter in de huid opgenomen. De huid wordt egaler en gaat weer stralen. 

Tijdens de behandeling kan de huidtherapeut een skinbooster serum als tussenstof aanbrengen. Deze skinboosters, die uit actieve werkzame stoffen en hyaluronzuur bestaan,  heeft als doel van binnenuit te hydrateren en de huidkwaliteit te verbeteren. De behandeling zorgt voor een zichtbare mooi uitziende huid met een gezonde gloed. 

Na de behandeling kan de huidtherapeut een extra laagje retinol aanbrengen. Deze sterke retinol-oplossing geneest en herstelt de huid. De oplossing op basis van vitamine A, kan worden ingezet als losstaande peeling, maar kan ook aangebracht worden na microneedling om het effect te versterken.  Retinol versnelt schilferingsproces, door het stimuleren van celdeling. 

 

Acne littekens

Grove Poriën 

Huidveroudering

Pigmentvlekken

Striae

Contactgegevens

Contact

: 030-7401700
: 06-40444556
: info@skins-thetic.nl

Openingstijden

Maandag 12:00 - 17:00 uur 

Dinsdag 09:00 - 17:00 uur

Woensdag 09:00 - 17:00 uur

Donderdag 09:00 - 17:00 uur

Vrijdag 09:00 - 17:00 uur

Zaterdag 09:00 - 17:00 uur

Zondag gesloten

Locatie

Grauwaartsingel 332
3541 DA, Utrecht