Site Logotype

Pigment behandeling

Skin S-thetic biedt verschillende behandelingen aan om de pigmentstoornis aan te pakken. 

20210222 Skin-S Thetic product + werkzaamheden Farantini Photography-00153

Pigment

Pigmentstoornissen zoals pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en moedervlekken zijn er in diverse soorten en maten. Ze bestaan door verschillende oorzaken: zon, ouderdom, sproeten, doorbloedingsstoornissen en medicijnen. Ook kunnen vlekken worden veroorzaakt door hormonen bijv zwangerschap of pilgebruik; deze zijn vaak wat lastiger te behandelen. Skin S-thetic biedt verschillende behandelingen aan om de pigmentstoornis aan te pakken. 

Kies voor Skin S-thetic in Utrecht

Persoonlijke aandacht

Jouw (hulp)vraag staat bij ons voorop. Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk.

Vergoeding zorgverzeraar

In sommige gevallen is een behandeling declareerbaar bij de verzekering. Skin S-Thetic is namelijk aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. 

Thuisverzorging

Mogelijkheid om hoogwaardige producten direct bij ons te kopen, om zo nog beter resultaat te behalen.

Behandeling

De huidtherapeut kan per pigmentstoornis uit verschillende behandelmethodes kiezen. De keuze wordt bepaald door de grootte en de locatie van de pigmentvlek, die diepte waarop de pigmentlaag zich bevindt en de concentratie van het pigment in de huid. Bij Skin S-thetic is er een ruim aanbod aan behandelingen die pigment aan kan pakken. De huidtherapeut behandelt kan de pigmentstoornis behandelen door chemische peeling, camouflagetherapie, coagulatie, Dermapen en laser behandeling toe te passen. Bij iedere behandeling is het van belang de huid voldoende te beschermen tegen UV-licht, omdat UV- straling de pigmentatie negatief kan beïnvloeden. Afhankelijk van uw huid, uw wensen en persoonlijke situatie wordt er tijdens het eerste consult gekeken welke behandeling de gewenste doel kan bereiken. 

Contactgegevens

Contact

: 030-7401700
: 06-40444556
: info@skins-thetic.nl

Openingstijden

Maandag 12:00 - 17:00 uur 

Dinsdag 09:00 - 17:00 uur

Woensdag 09:00 - 17:00 uur

Donderdag 09:00 - 17:00 uur

Vrijdag 09:00 - 17:00 uur

Zaterdag 09:00 - 17:00 uur

Zondag gesloten

Locatie

Grauwaartsingel 332
3541 DA, Utrecht