Site Logotype

Mesotherapie

Mesotherapie is een medische behandeling waarbij actieve ingrediënten door middel van micro-injecties de huid ingebracht worden

Wat is Mesotherapie?

Mesotherapie is een medische behandeling waarbij actieve ingrediënten door middel van micro-injecties de huid ingebracht worden. Hierdoor kunnen fijne lijntjes en beginnend volumeverlies aangepakt worden. Het is een zeer veilige en effectieve techniek die voor alle huidtypes toegepast kan worden. Natuurlijk met de juiste actieve werkzame ingrediënten. Het voordeel van Mesotherapie is dat er optimale penetratie van werkzame ingrediënten in de diepere huidlaag (dermis) plaatsvindt en je direct na de behandeling weer door kunt met je dagelijkse werkzaamheden.  Het risico op complicaties en bijwerkingen van de behandeling is zeer beperkt. De actieve werkstoffen is een combinatie van hyaluronzuur, vitamines en antioxidanten die de huid onmiddelijk een boost geven. 

Kies voor Skin S-thetic in Utrecht

Persoonlijke aandacht

Jouw (hulp)vraag staat bij ons voorop. Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk.

Vergoeding zorgverzeraar

In sommige gevallen is een behandeling declareerbaar bij de verzekering. Skin S-Thetic is namelijk aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. 

Thuisverzorging

Mogelijkheid om hoogwaardige producten direct bij ons te kopen, om zo nog beter resultaat te behalen.

Meer informatie over Mesotherapie

 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Huidveroudering
 • Droge huid
 • Vochtarme huid
 • Huidverslapping en volumeverlies
 • Doffe huid
 • Beschadigde huid

De behandeling bestaat uit een rijk gevulde cocktails van vitamines, antioxidanten en hyaluronzuur. De huid wordt gevoed met actieve ingrediënten en de collageen en elastine aanmaak wordt gestimuleerd. De werkzame stoffen van de skinboosters zorgen voor een geleidelijk verbetering van de huidkwaliteit en geeft de huid haar mooie en natuurlijke gloed terug. Het zorgt voor een langdurig hydratatie van de huid daar waar het nodig is. 

Het aantal behandelingen dat nodig is voor een optimaal resultaat verschilt per persoon. Tijdens de intake wordt er naar de huid gekeken en aan de hand van de huidconditie en hulpvraag wordt er een behandelplan opgesteld door de Huidtherapeut.  Op basis van de behandelplan zal er een gepaste cocktail met werkstoffen worden gemaakt. 

De skinboosters bevatten een exclusieve formule op basis van hyaluronzuur en de geselecteerde actieve ingrediënten met een erkende therapeutische werkzaamheid voor de gepersonaliseerde behandeling van huidindicaties.  Met kleine micro injecties worden de werkzame stoffen in de huid geïnjecteerd, waarbij kleine puntbloedingen kunnen ontstaan, deze trekken snel weg.

Het resultaat van de behandeling is afhankelijk van het doel en de indicatie. De behandeling wordt door de meeste clienten ervaren als niet pijnlijk, maar kan in sommige gevallen gevoelig zijn. In enkele gevallen kunnen er complicaties optreden zoals bloeduitstortingen, blauwe plekken of een allergische reactie op werkstoffen. De complicaties zijn tijdelijk en zullen binnen enkele dagen herstellen. 

Afhankelijk van de indicatie en hulpvraag kan er een gepast behandelplan opgesteld worden. De behandelfrequentie kan variëren tussen 4-6 behandelingen met een tussenpoos van 2 weken. 

Het resultaat van de Mesotherapie kan een paar maanden tot bijna een jaar aanhouden. Om het resultaat blijvend te houden , adviseren wij om de behandeling 1 keer per 3 maanden te herhalen (nadat de aanbevolen kuur voltooid is). Het gebruik van thuisproducten stimuleert het resultaat langer te behouden. 

 • Tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding
 • Herpes (Koorstlip)
 • Allergie of overgevoeligheid werkstoffen
 • Actieve acne of psoriasis
 • Vermijd zwembaden, sauna’s en sportscholen in de eerste 24 uur na de behandeling
 • Binnen 72 uur geen andere gezichtsbehandelingen ondergaan
 • Vermijd irriterende thuisproducten die zuren bevatten
 • Vermijd aanraking van het gezicht met handen of andere materialen die blootstaan aan bacteriën 
 • De huid niet direct blootstellen aan de zon en bescherm je huid met minimaal SPF 30

Contactgegevens

Contact

: 030-7401700
: 06-40444556
: info@skins-thetic.nl

Openingstijden

Maandag 12:00 - 17:00 uur 

Dinsdag 09:00 - 17:00 uur

Woensdag 09:00 - 17:00 uur

Donderdag 09:00 - 17:00 uur

Vrijdag 09:00 - 17:00 uur

Zaterdag 09:00 - 17:00 uur

Zondag gesloten

 

Locatie

Grauwaartsingel 332
3541 DA, Utrecht