Site Logotype

Cryolipolyse

Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie!

Vet verwijderen zonder operatie!

Cryolipolyse is een manier om vet te verwijderen door middel van plaatselijk vet bevriezen. Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd! Deze techniek met afwisselende koude en warmte therapie, maakt het mogelijk vet permanent te verwijderen zonder weefsel te beschadigen.

Kies voor Skin S-thetic in Utrecht

Persoonlijke aandacht

Jouw (hulp)vraag staat bij ons voorop. Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk.

Vergoeding zorgverzeraar

In sommige gevallen is een behandeling declareerbaar bij de verzekering. Skin S-Thetic is namelijk aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. 

Thuisverzorging

Mogelijkheid om hoogwaardige producten direct bij ons te kopen, om zo nog beter resultaat te behalen.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Cryolipolyse wordt ook wel FreezeSculpting genoemd. Tijdens de behandeling zal er een Cosbeau Antifreeze- Mask op het te behandelen gebied geplaatst worden, waarna de huid met een behandelkop vacuüm gezogen zal worden. Tijdens de cryolipolyse kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied warmt binnen enkele minuten op om de vetcellen los te maken waarna de gerichte koeling zal plaatsvinden. Dit kan binnen de eerste tien minuten van de behandeling koud aanvoelen maar dit gevoel zal snel weer verdwijnen. In slechts één uur kunnen tot maximaal vier lichaamslocaties een behandeling ondergaan.

De cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt, zowel voor mensen die vetophoping in bepaalde zones niet weg krijgen als voor mensen die lichaamscontouren willen of verder willen accentueren.

Voorafgaande aan de behandeling wordt er een uitgebreide intake gehouden waarin we alles duidelijk bespreken en uitleggen. Je hoeft geen speciaal dieet te volgend en er is geen hersteltijd na een behandeling.

Het is per persoon verschillend hoeveel cryolipolyse behandelingen er nodig zijn. Het hangt natuurlijk af van uw lichaam en uw vetpercentage, en dat is per persoon verschillend. Daarom is er altijd een intake nodig voordat men een behandeling kan ondergaan. Er zal gekeken worden naar het volume van het te behandelen lichaamsdeel. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. tussen opeenvolgende behandelingen ligt er een interval van 8-10 weken. Afhankelijk van de onder andere de levensstijl adviseren wij minimaal 1 onderhoudsbehandeling per jaar evenals het thuisgebruik van een speciaal huid-verstevigend serum als nazorg en voor een optimaal resultaat.

De Body-wizard cryolipolyse behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, ‘love handles’, billen, bovenbenen en armen. Tevens is er ook een kop voor de onderkin.

De meeste resultaten zullen na een periode van twee tot vier maanden zichtbaar zijn. Daarnaast werkt het 6 maanden nog door na de laatste behandeling. 

Thuisadviezen

De Cosbeau slimming serum is aangeraden om na de behandeling als thuisproduct in te zetten. Dit zorgt voor versteviging van de huid en voor een optimaal resultaat.

Daarnaast is het belangrijk om voldoende te bewegen en minimaal anderhalf tot twee liter water te drinken. Voorafgaand de behandeling dien je ten minste 2 weken van te voren te starten met twee liter water te drinken. Uiteraard boek je het meeste resultaat met een gezond voedingspatroon en met regelmatig bewegen/sporten.

 

Meer weten over de cryolipolyse behandeling?

Het is belangrijk om van te voren goed te weten wat de cryolipolyse body wizard duo behandeling inhoudt. Daarom willen we je graag voorzien van informatie tijdens een vrijblijvend intake. Indien je erover nadenkt of wanneer je een aantal vragen hebt kun je contact opnemen met een van onze specialisten.

Contactgegevens

Contact

: 030-7401700
: 06-40444556
: info@skins-thetic.nl

Openingstijden

Maandag 12:00 - 17:00 uur 

Dinsdag 09:00 - 17:00 uur

Woensdag 09:00 - 17:00 uur

Donderdag 09:00 - 17:00 uur

Vrijdag 09:00 - 17:00 uur

Zaterdag 09:00 - 17:00 uur

Zondag gesloten

Locatie

Grauwaartsingel 332
3541 DA Utrecht