Site Logotype

XL Hair Behandeling

XL Hair® is een behandelmethode middels mesotherapie voor mannen en vrouwen tegen haaruitval

De XL Hair behandeling

XL Hair® is een behandelmethode middels mesotherapie voor mannen en vrouwen tegen haaruitval. De behandeling biedt mogelijkheden om verschillende vormen van kaalheid en symptomatische haaruitval te behandelen. XL Hair® activeert de haarzakjes om weer gezonde haren te produceren waardoor het volume van het haar verbeterd wordt.

Kies voor Skin S-thetic in Utrecht

Persoonlijke aandacht

Jouw (hulp)vraag staat bij ons voorop. Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk.

Vergoeding zorgverzeraar

In sommige gevallen is een behandeling declareerbaar bij de verzekering. Skin S-Thetic is namelijk aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. 

Thuisverzorging

Mogelijkheid om hoogwaardige producten direct bij ons te kopen, om zo nog beter resultaat te behalen.

Oorzaken haaruitval

Het type haaruitval welke in de dermatologie alopecia wordt genoemd is altijd al een probleem geweest, onafhankelijk van het geslacht of de leeftijd. Haaruitval kan een symptoom zijn van een huidaandoening of een complementair symptoom zijn van een andere aandoening. Haaruitval is natuurlijk erg zichtbaar en is soms een indicatie van de gezondheid van de persoon. XL Hair® is in staat om de haar miniaturisatie bij alopecia in jonge volwassen mannen en vrouwen van middelbare leeftijd aan te pakken.


Behandeling
 

XL Hair® is speciaal ontwikkeld voor oppervlakkige en diepe injecties in de huid, en is gebaseerd op de puurste en meest effectieve ingrediënten, met een synergetische werking. Hyaluronzuur en vitaminen zijn de belangrijkste hoofdbestanddelen van de XL Hair. Ze zorgen ervoor dat de hoofdhuid voldoende voedingsstoffen bevat om gezonde en actieve haren te produceren. De haarfollikels met weinig haar zullen weer haar gaan aanmaken; dit kan uit 1 of 6 haren per follikel bestaan. Het is van belang dat er haarfollikels aanwezig zijn in de hoofdhuid. Op plekken waar het haar volledig weg is kunnen geen nieuwe follikels ontstaan. Tijdens de behandeling wordt het vitamine complex bij de haarzakjes geïnjecteerd. Soms kan dit gevoelig zijn, maar de behandeling is niet pijnlijk. 

De XL Hair behandeling

Stopt haaruitval en activeert de groei van nieuwe haren

Voedt en stimuleert haarfollikels

De productie van meerdere haren uit 1 haarzakje

Voller en dikker haar

Geschikt voor zowel mannen als vrouwen

Een behandeling voor mannen uit 6 sessies en voor vrouwen uit 8 sessies. Het gevolgde protocol is normaal gesproken eens per week gedurende de eerste vier behandelingen en daarna eens per twee weken. Uitsluitend het gebied waar haaruitval plaatsvindt wordt behandeld.

Gedurende 6 maanden dient er drie dagen per week tweemaal daags de Spray AD Daily Care Hair Energy gebruikt te worden. Het wordt geadviseerd om vervolgens tweemaal per jaar (lente en herfst) een touch-up te doen om de resultaten te onderhouden.

Contactgegevens

Contact

: 030-7401700
: 06-40444556
: info@skins-thetic.nl

Openingstijden

Maandag 12:00 - 17:00 uur 

Dinsdag 09:00 - 17:00 uur

Woensdag 09:00 - 17:00 uur

Donderdag 09:00 - 17:00 uur

Vrijdag 09:00 - 17:00 uur

Zaterdag 09:00 - 17:00 uur

Zondag gesloten

Locatie

Grauwaartsingel 332
3541 DA, Utrecht